Turkkilainen Pasta

Kokeile Anna Paulin suosittua turkkilaista pastaa! Tämä valkosipulinen jauhelihapasta on helppo tehdä ja täynnä makuja. Resepti sisältää kreikkalaisen jogurtin ja tuoreet ainekset. Valmista nopeasti 15 minuutissa!

400 g jauheliha
350 g pastaa
1 sipuli
1 tl currya
2 tl paprikajauhetta
2 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa ja pippuria
kirsikkatomaatteja
tuore lehtipersilja
JOGURTTIKASTIKE
200 g kreikkalainen jogurtti
1 valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria
PAPRIKAVOI
150 G voita
1 rkl paprikajauhetta

Suomalaisten suosikki, Setencostas-punaviini, on nyt saatavilla kevyempänä 8% ruokakauppaversiona! Tämä turkkilainen pasta -ystävällinen viini on valmistettu perinteisestä 14% Quinta das Setencostas -punaviinistä, josta alkoholia on poistettu saavuttaakseen alhaisemman alkoholipitoisuuden. Setencostas 8% tarjoaa keskitäyteläisen ja tumman marjaisen maailman, joka sopii täydellisesti turkkilaisen pastan ja muiden ruokien kanssa. Viinin pitkä jälkimaku tekee siitä erinomaisen valinnan sekä arjen iltahetkiin että juhlavampiin tilaisuuksiin. Sopii myös erinomaisesti grilliruokaan, kasvisruokiin ja juustoihin.Helsingin Sanomien viiniasiantuntija Jouko Mykkänen kuvaili viiniä seuraavasti 11.6.2024 julkaistussa testissä: ”Keskisyvän rubiinipunainen viini tuoksuu voimakkaasti tummille marjoille, karpalolle ja hiukan mausteisuudelle.” Jos etsit täydellistä seuraa turkkilaiselle pastalle tai muille herkullisille ruoille, Setencostas 8% on loistava valinta. Kokeile tätä suosittua punaviiniä ja nauti sen täyteläisestä maailmasta!

Tietoa reseptistä

valmistusaika: 
45 min
annosmäärä: 
4