Pippurihärkä

Kokeile herkullista pippurihärkä-reseptiä! Valmista nopeasti 20 minuutissa täyteläinen kastike, jossa on pippurijuustoa, sinappia ja kermaa. Tarjoile tuoreen patongin kanssa.

tuorepastaa
400 g naudan sisäfileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
100 g pippurituorejuustoa
2 rkl sinappia
1 rkl härkäfondia
1 herkkukurkku
2 dl kermaa
tuoreita yrttejä koristeluun

1. Laita liha huoneenlämpöön vähintään 30 minuutiksi ennen paistamista.

2. Kuumenna pannulla voi-öljyseos ja paista siinä fileesuikaleet, hienonnettu sipuli sekä hienonnettu valkosipuli.

3. Lisää joukkoon pippurijuusto, sinappi, fondi, hienonnettu herkkukurkku ja kerma. Anna kastikkeen hautua, kunnes se saavuttaa sopivan sakeuden.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Koristele ruoka tuoreilla yrteillä, kuten basilikalla tai persiljalla, ja tarjoile esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.

Valmistusaika: 20 minuutti
a Annosmäärä: 4

Tietoa reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4